vip-mobile
Operateri

40 kandidata u najužem izboru za letnju praksu u Vipu

Šestu godinu zaredom kompanija Vip mobile nastavlja sa  projektom “Budi Vip student”, koji je prepoznat kao jedinstven u domenu društvene odgovornosti u visokom obrazovanju u Srbiji. Na osnovu popunjenog upitnika i individualnih untervjua, odabrano je 40 najtalentovanijih studenata koji će se 12. i 13. aprila nadmetati za titulu “Vip studenta”, koja donosi plaćenu letnju praksu i brojne vredne nagrade. Finalisti će imati priliku da kroz zanimljive vežbe i ‘studije slučaja’ pokažu svoje znanje i talenat za telekomunikacije. U konkurenciju za 20 Vip studenata ušlo je u januaru ukupno 108 akademaca sa prosečnom ocenom iznad 8, odličnim znanjem engleskog jezika i rada na računaru, kao i sa izuzetnim ličnim postignućima tokom studija.

vip-mobile
Grupu od  40 finalista čine studenti sa 10 fakulteta univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu. Žiri je veoma zadovoljan njihovim razmišljanjima o industriji telekomunikacija, a ističe i odličan utisak koji su student ostavili tokom intervjua jer su se veoma potrudili da pokažu svoju kreativnost, timski duh i posvećenost sticanju novih znanja i iskustava.

Kompanija Vip mobile pokrenula je 2007. godišnji konkurs “Budi Vip student” sa ciljem da podrži buduće lidere u telekomunikacijama tako što će akademcima omogući da iz prve ruke saznaju kako izgleda raditi u velikoj međunarodnoj kompaniji. U julu i avgustu, Vip će svoja vrata otvoriti za 20 Vip studenata koji će biti nagrađeni plaćenom dvomesečnom letnjom praksom, kao i notebook računarima i smart telefonima iz Vipove ponude. Biće im obezbeđeno mentorstvo Vipovih menadžera tokom prakse i na master studijama, a slušaće i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

Leave a Reply