Operateri

5 potpuno novih mt:s Mix tarifnih profila

mt:s ponuda postpaid tarifnih profila obogaćena je od danas  sa pet potpuno novih Mix tarifnih profila –  Mix 400, Mix 750, Mix 1250, Mix 2300 i Mix 3500.                                        .

Prednost novih MIX tarifnuh profila je najveći broj minuta i SMS poruka uključenih u pretplatu do sada. Tako na primer, ukoliko izaberete MIX 3500 dobijate čak 2500 minuta za razgovore u mt:s mreži, 1500 minuta za razgovore u ostalom domaćem saobraćaju, kao i 2000 SMS poruka.

Karakteristika ovih profila je i ista cena razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju. Takođe, na raspolaganju korisnicima je i usluga Friends&Family za još povoljnije razgovore u mt:s mreži.

Izaberite novi Mix tarifni profil po svojoj meri i do kraja maja, ukoliko putujete u inostranstvo, pa će vam mt:s pokloniti besplatni dolazni roming saobraćaj u visini jedne trećine mesečne pretplate.

Dosadašnji Mix tarifni profili od 1. maja 2010. godine neće biti u ponudi, s tim što će korisnici, koji su se ranije opredelili za neki od Mix tarifnih profila, moći da ih koriste po nepromenjenim uslovima do isteka ugovorne obaveze.

One thought on “5 potpuno novih mt:s Mix tarifnih profila

Leave a Reply