Operateri

51 milion SMS i MMS poruka u Vip mreži za Novu godinu

Deo prihoda od novogodišnjih i božićnih SMS poruka namenjen je za akciju otkrivanja i kontrole astme kod dece širom Srbije.

Ukupno 51.061.161 SMS i MMS poruka razmenjeno je kroz mrežu najmlađeg operatera u Srbiji poslednjeg dana decembra 2011. godine i prvog dana januara.

U novogodišnjoj noći, od 20 časova 31. decembra do 8 časova ujutru 1. januara razmenjeno je 14.139.756 SMS i MMS poruka. Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz Vip mrežu prošlo je 5.831.771 poruka.
Operater se dobro pripremio za znatno pojačan saobraćaj pa su čestitke i lepe želje korisnika isporučene na vreme kome god da su bile namenjene.

Vip će novac namenjen kupovini novogodišnjih poklona za svoje poslovne partnere i zaposlene, kao i deo prihoda od SMS poruka koje korisnici šalju tokom novogodišnje noći i božićnih praznika donirati Društvu za prava dece sa astmom „Dašak“. Sredstva u iznosu od 2 miliona dinara namenjena su kupovini najmodernijeg spirometra, aparata za proveru plućne funkcije, kao i za rano dijagnostikovanje astme kod dece u više gradova Srbije.

Leave a Reply