Operateri

63 miliona SMS i MMS poruka razmenjeno kroz Vip mobile mrežu

Ukupno 63.007.376 SMS i MMS poruka razmenjeno je kroz mrežu najmlađeg operatera u Srbiji poslednjeg dana decembra 2013. godine i prvog dana januara 2014. godine što je za 11.946.215 više u odnosu na isti period prošle godine.

U novogodišnjoj noći, od 20 časova 31. decembra do 8 časova ujutru 1. januara razmenjeno je 16.191.036 SMS i MMS poruka.  Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz Vip mrežu prošlo je 6.094.554 poruka.   

Operater se dobro pripremio za znatno pojačan saobraćaj pa su čestitke i lepe želje korisnika isporučene na vreme kome god da su bile namenjene.

vip

Vip će novac namenjen kupovini novogodišnjih poklona za svoje poslovne partnere i zaposlene, kao i deo prihoda od SMS poruka koje korisnici šalju tokom novogodišnje noći i božićnih praznika donirati udruženju roditelja-staratelja, dece i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika Boca“. Prikupljena sredstva će omogućiti realizaciju niza aktivnosti koje imaju za cilj kvalitetniju rehabilitaciju dece i mladih lečenih od maligniteta. Očekivana vrednost donacije je 2 miliona dinara.

 

Leave a Reply