Operateri

78 miliona prazničnih poruka u Vip mreži

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika u Vip mreži razmenjeno je više od 78 miliona SMS i MMS poruka.
Ukupno 38.302.161 SMS i MMS poruka razmenjeno je kroz mrežu najmlađeg operatera u Srbiji poslednjeg dana decembra 2011. godine i prvog dana januara.

U novogodišnjoj noći, od 20 časova 31. decembra do 8 časova ujutru 1. januara razmenjeno je 11.368.989 SMS i MMS poruka. Samo u periodu najintenzivnijeg saobraćaja, od ponoći do dva sata ujutru, kroz Vip mrežu prošlo je 4.925.415 poruka.

Tokom božićnih praznika, u periodu od 8 časova ujutru 6. januara do ponoći 7. januara 40.381.347 miliona SMS i MMS poruka razmenjeno je kroz Vipovu mrežu.
Vip se dobro pripremio za znatno pojačan saobraćaj pa su čestitke i lepe želje korisnika isporučene na vreme kome god da su bile namenjene.

Vip će novac namenjen kupovini novogodišnjih poklona za svoje poslovne partnere i zaposlene, kao i deo prihoda od SMS poruka koje korisnici šalju tokom novogodišnje noći i božićnih praznika donirati nevladinoj organizaciji ASTRA posvećenoj borbi protiv trgovine ljudima. Sredstva u iznosu od 2 miliona dinara značajno će pomoći da se pojačaju aktivnosti prevencije ovog oblika kriminala koji u svetu svake godine pogodi više od pola miliona novih žrtava.

Leave a Reply