Operateri

Aktuelne promocije u Telekomu Srbija

Telekom Srbija obavestio nas je o svojim aktuelnim promocijama za postojeće i nove korisnike, kad su u pitanju mobilna telefonija i internet.

Dopuni se! Baci mt:s bumerang!

U toku je prepaid promocija gde jedna dopuna korisnicima donosi čak tri bonus kredita. Sve do 30. juna, korisnike koji dopune svoj prepaid kredit, sa najmanje 300 dinara, očekuje bonus kredit od 300 dinara koji mogu iskoristiti za surfovanje, razgovore i SMS u mt:s mreži i to u narednih sedam dana od dodele bonusa.

Junska dopuna se vraća kao bumerang i to u dva navrata, jer isti iznos bonus kredita od 300 dinara korisnici dobijaju još dva puta, i to 1. jula i 1. avgusta. Na raspolaganju im je bonus kredit koji mogu da iskoriste kako požele – za pristup Internetu odnosno prenos podataka, razgovore i SMS poruke u mt:s mreži u narednih sedam dana.

Promocija važi za prvu prepaid dopunu u junu izvršenu u iznosu od najmanje 300 dinara.

Povoljniji internet uz mt:s prepaid tarifne dodatke

Sada i prepaid korisnici mogu surfovati po Internetu po nižim cenama uz povoljne DATA prepaid tarifne dodatke. Po ceni od 30 dinara mogu se opredeliti za tarifni dodatak sa 20MB za prenos podataka i ovaj dodatak im je na raspolaganju jedan dan.

Korisnici kojima je potrebna veća količina podataka za prenos, mogu da izaberu tarifni dodatak sa 50MB po ceni od 60 dinara i da ga koriste narednih nedelju dana.

Besplatan SMS za Tri omiljena broja i Prepaid najdraži broj!

Prepaid korisnici Toki, Tipi, Kul, Parti i mt:s Kontrola troškova tarifa, koji koriste dodatne usluge Tri omiljena broja i Prepaid najdraži broj, sada mogu da razmenjuju i poruke za 0 dinara, pored postojećih pogodnosti u vidu razgovora za 0 dinara po minutu sa najdražom osobom i tri omiljena broja.

Nova ADSL promocija – Click 50%

U promotivnom periodu, do 30. septembra 2011. godine, svi korisnici koji izaberu Open ADSL Click brzinu prema svojoj meri, uz ugovor na 12 meseci, moći će da svih 12 mesečnih pretplata plaćaju upola manje u odnosu na standardnu cenu pretplate za odabrani Click paket.

 

One thought on “Aktuelne promocije u Telekomu Srbija

  1. Nada

    Jako sam razocarana prosle nedelje sam uplatila omiljeni broj, skinuli su mi kredit nikad mi nisu aktivirali omiljeni broj, a bumerang, danas mi se vratio i traje mi do 08.07.2011. znaci TRI dana a ne sedam kako reklamiraju, sramota!!!

Leave a Reply