Operateri

Album “Željko Joksimović” uz mt:s prepaid 065

Nakon četiri godine diskografske pauze, u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija i produkcijskom kućom Minacord, popularni kantautor Željko Joksimović promovisao je novi album “Ljubavi”, peti po redu, u prostorijama restorana Orijent Express u hotelu Balkan.

Kompanija Telekom Srbija specijalno za ovu priliku, omogućava korisnicima da u naredna dva meseca uz mt:s prepaid paket ekskluzivno nabave i novi album Željka Joksimovića.
Izrazivši očekivanje da će saradnja sa popularnim kantautorom biti još još jedan u nizu jako dobrih projekata koje je kompanija podržala ove godine, generalni direktor Telekoma Srbija, Branko Radujko, na promociji saradnje sa Željkom Joksimovićem je rekao:
„Verujemo da će ovaj projekat doneti mnoge pogodnosti u tržišnom pozicioniranju kompanije Telekom Srbija među korisnicima i u Srbiji i u BIH, a da će Željko još jednom potvrditi svoj kvalitet“.

Ovaj ekskluzivni paket dostupan je po ceni od 200 dinara, a pored 065 prepaid kartice i 200 dinara kredita, svi korisnici ostvariće pravo na bonus od 2.000 dinara. Dodatni kredit ostvaruje se narednih 10 meseci od trenutka aktiviranja kartice, tako što korisnici koji u toku meseca dopune kredit sa 200 dinara, dobijaju još 200 dinara kredita.

Numere na novom albumu su urađene u retro stilu osamdesetih godina. Sve pesme odsvirane su uživo, a pesma “Ljubavi” odabrana je za naslovnu kompoziciju albuma.

Leave a Reply