Operateri

Benetton Srbija i Tigar Tyres u mt:s mreži

Uspešne kompanije i brendovi svetskog renomea Tigar Tyers i Benetton Srbija počeće da koriste usluge mobilne telefonije vodećeg telekomunikacionog operatora, kompaniije Telekom Srbija a.d.. Potpisivanjem ugovora sa Telekomom Srbija, ove kompanije postale su i korisnici fiksne telefonije i internet usluga ovog operatora.

„Ugovorom sa Benettonom Srbija i Tigrom Tyres, mreža Mobilne telefonihje Srbije dobila je nove korisnike u dvema velikim i uspešnim kompanijama, na šta smo posebno ponosni. Kao jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji, svesni smo da je izbor pravih partnera značajan za uspeh daljeg poslovanja. Siguran sam da ćemo ukazano poverenje opravdati kvalitetnom uslugom, po najvišim standardima na koje su naši biznis i rezidencijalni korisnici navikli.” – istakao je ovim povodom Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija.

Telekom Srbija a.d. veruje da je ukazano poverenje bazirano na dugogodišnjem iskustvu u pružanju najsavremenijih telekomunikacionih usluga, pre svega u oblasti mobilne telefonije čiju mrežu koristi više od 5,5 miliona korisnika mobilne telefonije, ali i na kvalitetu drugih usluga poput brzog širokopojasnog interneta i multimedije. Pored osnovnih telekomunikacionih usluga, Telekom Srbija je u mogućnosti da korisnicima ponudi I mnoge dodatne usluge u oblasti telemetrije, praćenja vozila, video nadzora, cloud computinga I drugo. Poseban kvalitet kompanije predstavlja izuzetno stručan kadar na celoj teritoriji Srbije, koji je 24 časa dnevno na raspolaganju korisnicima.

Ugovor o pružanju usluga mobilne i fiksne telefonije u ime Telekoma Srbija potpisao je Vladimir Lučić, direktor Direkcije za komercijalne poslove, dok su u ime korisnika potpisnici bili Flavio Simonetti, direktor italijanske modne kuće Benetton Srbija i Vladimir Nikolić, generalni direktor kompanije Tigar Tyres, koja je u 100% vlasništvu proizvođača guma Michelin.

Leave a Reply