Operateri

Besplatan Internet saobraćaj i HTC Smart za 1 dinar

Telenorovi Prenesi plus paketi uključuju i Internet saobraćaj koji se može prenositi iz meseca u mesec. Telenor je svima kojima je važno da uvek budu onlajn omogućio da uz nove postpejd pakete „Prenesi plus“ dobiju i Internet saobraćaj koji se uz minute i SMS poruke, može prenositi tokom naredna tri meseca.

Sa Telenorovim paketom „Prenesi plus 1GB“ korisnik dobija 1 gigabajt besplatnog saobraćaja, 300 minuta u domaćem saobraćaju, 1000 SMS poruka i 1000 dodatnih minuta u Telenorovoj mreži. Paket „Prenesi plus 2GB“ sadrži 2 gigabajta besplatnog Internet saobraćaja, 600 besplatnih minuta u domaćem saobraćaju, 2000 SMS poruka i 2000 minuta za razgovore u Telenorovoj mreži.

Sve veći broj korisnika odlučuje za „pametne“ telefone, pre svega zbog svoje višestruke funkcionalnosti i naprednih mogućnosti korišćenja Interneta. Ova Telenorova ponuda namenjena je svima koji uvek žele da budu u kontaktu sa svojim prijateljima bez obzira da li to čine pozivima, porukama, mejlovima ili kroz neke od društvenih mreža.

Iz Telenorove široke ponude pametnih telefona uz „Prenesi plus 1GB“ preporučuje se izbor najnovijeg modela telefona HTC Smart za samo jedan dinar. HTC Smart se odlikuje jednostavnim i kompaktnim dizajnom, ima ekran osetljiv na dodir, a korisniku nudi mogućnost brzog i lakog pretraživanja po Internetu.

Sve što korisnik ne potroši u jednom mesecu (SMS poruke, minute ili Internet saobraćaj) prenosi se i ostaje na raspolaganju u naredna tri meseca. Kad korisnik potroši inicijalni paket, može da koristi i dodatne besplatne minute u Telenorovoj mreži.

3 thoughts on “Besplatan Internet saobraćaj i HTC Smart za 1 dinar

 1. milos

  Ako neki uredjaj u imenu sadrzi Smart to ne znaci da je i mnogo pametan. HTC Smart uopste nije smartphone, nemojte ljude da dovodite u zabludu. To je prvi HTC-ov model koji nije smartphone, sto ne znaci da ga ne vredi kupiti ali ga ne treba pogresno predstavljati.

 2. Boe

  @milos
  HTC Smart itekako jeste “smartphone”, ali poseduje jako loš operativni sistem (Qualcomm Brew) koji nije usavršen i ne pruža mogućnosti kao Android ili iPhone OS.

 3. elez

  kako i dal moze da se instalira neki drugi operativni sistem i neka mi neko posalje gde da ga skinem..?

Leave a Reply