Operateri

Besplatna škola odbojke za najmlađe posetioce finalnog turnira Vip Beach Masters 2012

Najmlađim Beograđanima ukazala se prilika da nauče osnove odbojke zahvaljujući besplatnoj školi odbojke Vanje Grbića u okviru finalnog turnira Vip Beach Masters 2012, koji se održava ovog vikenda na Adi Ciganliji. Vip Beach Masters škola odbojke na Adi je već prvog dana imala više od 150 učenika uzrasta do 14 godina, koji su se družili i učili sa našim proslavljenim odbojkašem.

„Deca su neverovatna i presrećan sam kada vidim sa koliko iskrenog entuzijazma pristupaju odbojci na pesku, jer je to jedini način da se postane šampion. U dosadašnjem delu sezone imali smo preko 1700 učenika besplatne škole odbojke u 6 gradova u kojima su igrani mečevi Vip Beach Masters 2012. Želja svih nas koji smo uključeni u projekat Vip Beach Masters škola odbojke je da kroz učenje i druženje sa decom promovišemo zdrav duh i prave vrednosti”, rekao je Vanja Grbić, potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Svi klinci će imati priliku da budu Vanjini đaci i danas, od 17 do 18 časova, kao i u nedelju, 2. septembra, od 14 do 15 časova na glavnom terenu turnira na Adi Ciganliji.

Leave a Reply