Operateri

Besplatni pozivi prema dva broja sa Telenor Prenesi i dopuni paketom

Besplatni pozivi prema dva broja, fiksni mesečni račun i prenošenje neiskorišćenog kredita u naredna tri meseca dostupni su za sve Telenorove postpejd korisnike uz paket „Prenesi i dopuni“.

Pozivi prema dva odabrana broja su besplatni, bez obzira da li je kredit na računu potrošen ili ne. Ukoliko korisnik potroši kredit, može ga dopuniti kao i svaki pripejd korisnik.

Svi korisnici ovog paketa moći će šest puta besplatno da aktiviraju uslugu „Telenor Klik”, što im omogućava do šest meseci neograničenog korišćenja Interneta na mobilnom telefonu.

Uz ugovornu obavezu od 24 meseca svaki novi korisnik „Prenesi i dopuni” tarifnog paketa moći će da kupi telefone iz Telenorove velike ponude po povoljnim cenama. Modeli Samsung „Monte slajder“, Samsung „Čemp“ i Samsung „Star 2“ su u ponudi za 1 dinar uz odgovarajuće pakete „Prenesi i dopuni“.

„Prenesi i dopuni” tarifni paketi dostupni su uz mesečnu pretplatu od 490, 890 i 1490 dinara sa uračunatim PDV-om.

Osim ovog paketa, Telenor je za sve svoje korisnike napravio aplikaciju „111meni“ koja omogućava besplatan pregled aktuelnih ponuda i uvid u stanje računa. Ona se može preuzeti sa adresehttp://wap.telenor.rs/111meni.

 

Leave a Reply