Operateri

Blackberry Storm telefon sa ekranom osetljivim na dodir za sada samo u Vipu

Anyone Got the Time?Vip mobile je danas predstavio novi BlackBerry® Storm™ 9500, prvi BlackBerry smart telefon koji poseduje SurePress™ ekran osetljiv na dodir, koji korisniku pruža osećaj stvarnog pritiskanja tastera na ekranu.

Storm je namenski napravljen za Vodafon i njegove partnere i od sutra će biti dostupan samo u Vip centrima širom zemlje.

Uređaj se može nabaviti po ceni već od 1 dinara u tarifi 1500, koja uključuje besplatan 1GB internet paket, kao i besplatnu uslugu BIS (BlackBerry Internet Service),  za push e-mail, uz postpejd ugovor na 24 meseca.

Vipovi korisnici će među prvima u Evropi imati priliku da koriste novi mobilni telefon koji kombinuje interaktivni pristup web stranicama sa jednostavnim BlackBerry rešenjem za pristup e-mailu, koje im omogućava da primaju i šalju mejlove na isti način kao na PC računaru, sinhronizuju kalendar, organizator, kontakte, sve to u realnom vremenu. Sa BlackBerry Storm telefonom korisnici će uvek biti onlajn i u kontaktu sa svojim prijateljima, kolegama i svojim najbližima zahvaljujući popularnim društvenim programima kao što su su Google, Facebook, MSN Messenger, Yahoo Messenger, Flickr, i drugim, specijalno prilagođenim za BlackBerry uređaje.

BB Storm

“Veoma smo ponosni što ćemo našim korisnicima ponuditi ovaj dugo očekivani pametni telefon, pogotovo u svetlu proslave našeg milionitog korisnika. Imajući u vidu veliki uspeh sa prethodno ponuđenim BlackBerry uređajima, siguran sam da će Storm u potpunosti zadovoljiti komunikacijske i multimedijalne potrebe kompanija i pojedinaca”, rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip.

iPhone 3G and BlackBerry Storm size comparison

Vip mobile je nagrađen priznanjem “IT Globus” od strane magazina Mikro PC u decembru 2008. godine za uvođenje BlackBerry rešenja u Srbiji i nada se da će ovu uspešnu priču nastaviti lansiranjem  BlackBerry Storm smart telefona.
Vipovi stručnjaci za BlackBerry® Storm i druge modele iz palete Vodafonovih smart telefona su spremni da potencijalnim korisnicima u Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pokažu kako mogu da ih koriste u  komunikaciji, kao i za pristup informacijama i zabavi u pokretu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs

BlackBerry Storm smartphone

Preko svog revolucionarnog ekrana osetljivog na dodir, virtuelna tastatura na BlackBerry Storm smart telefonu reaguje slično kao prava tastatura, interfejs ekrana podržava pojedinačan pritisak, višestruki pritisak kao i pokrete za intuitivnu i efikasnu navigaciju, ali omogućava lako i precizno kucanje. BlackBerry Storm se može koristiti u normalnom ili vodoravno okrenutom položaju koji nudi i veći ekran za još lakše pretraživanje interneta, gledanje videa ili pisanje na potpuno virtuelnoj QWERTY tastaturi.

Bilo da obavljate on-lajn kupovinu ili vršite izmene na važnim dokumentima BlackBerry Storm smart telefon vam pruža žive slike sa zadivljujućom jasnoćom zahvaljujući 3.25 inčnom displeju sa 65K boja i rezolucijom od 480×360 piksela.

Za vrhunski multimedijalni doživljaj tu je medija plejer koji podržava brojne muzičke i video formate. Plejer može da se sinhronizuje sa kućnim zvučnicima putem BlackBerry® Remote Stereo izlaza ili sa iTunes® i tako omogući slušanje muzike dok su korisnici u pokretu. Još jedna od prednosti ovog telefona je kamera od 3.2 megapiksela sa podesivim zumom, autofokusom i jakim blicem koji pruža stalno osvetljenje tokom snimanja video zapisa.

Postojeće aplikacije obuhvataju:
•    Facebook® za BlackBerry smart telefone
•    Windows Live™ Messenger za BlackBerry smart telefone
•    Yahoo® Messenger za BlackBerry smart telefone
•    AOL® Instant Messenger™ za BlackBerry smart telefone
•    ICQ® for BlackBerry smart telefone
•    Flickr™ Photo Uploader za BlackBerry smart telefone
•    YouTube™ za BlackBerry smart telefone

One thought on “Blackberry Storm telefon sa ekranom osetljivim na dodir za sada samo u Vipu

Leave a Reply