Operateri

Box paket nudi umrežavanje mobilnih uz razgovore za 0 dinara sa svima

Box paket – ekonomičan paket koji objedinjuje usluge mobilne i fiksne telefonije, Interneta i IP televizije – sada je još povoljniji! Umrežite dodatne mobilne linije koje koristite vi, članovi vaše porodice ili vaši prijatelji i svi razgovori i SMS poruke ka linijama u okviru Box paketa biće O dinara.

Osim osnovne mobilne linije koja je sastavni deo Box paketa, imate mogućnost da u Box paket umrežite i do tri dodatne mt:s mobilne linije sa bilo kojim prepaid, postpaid ili Kontrola troškova tarifnim profilom.

box paket

Razgovori i SMS između svih mobilnih linija koje su integrisane u Box iznosiće 0 dinara. Uspostava veze se ne naplaćuje a dužina razgovora i broj SMS poruka su neograničeni Pozivi sa mobilnih linija u okviru Box paketa ka fiksnoj liniji koja je uključena u Box paket,i obrnuto, sa fiksne ka mobilnim linijama biće 0 dinara.

Mesečna pretplata za mobilne linije koje uključite u Box paket iznosi 250,00 dinara po mobilnoj liniji. Naravno, ovu naknadu ne plaćate za osnovnu mobilnu liniju koja je sastavni deo Box paketa.

Dodatne mobilne linije možete umrežiti u Box paket putem mt:s vodiča ili slanjem SMS poruke.

One thought on “Box paket nudi umrežavanje mobilnih uz razgovore za 0 dinara sa svima

Leave a Reply