Operateri

Lako i jednostavno do karata za Davis Cup preko mTicketing usluge

Za sve ljubitelje kulturnih i sportskih događaja Telekom Srbija je uveo mTicketing uslugu koja im omogućava da za događaje ove vrste putem mobilnog telefona kupe karte u bilo koje vreme i sa bilo kojeg mesta. Ova usluga predstavlja novinu ne samo u okruženju, već i u Evropi.

Kada želite da kupite karte za neki događaj, sada imate mogućnost da sve obavite putem mobilnog telefona – od naručivanja karte, preko plaćanja, do preuzimanja same karte. Putem mobilnog telefona dobićete elektronsku kartu i dovoljno je da na događaj ponesete svoj mobilni telefon i na ulazu pokažete elektronsku MOBI kartu.

Već za predstojeće Davis Cup teniske mečeve Srbija i Uzbekistan možete da, putem usluge mTicketing, kupite pojedinačne MOBI karte ili, ukoliko to želite, komplet karata za sva tri dana. Uslugu mogu da koriste mt:s prepaid i postpaid korisnici.

Prodaja karata za Davis Cup putem mTicketing usluge počela je juče, 16. septembra. Sve pojedinost u pogledu kupovine MOBI karata za Davis Cup možete pogledati u Uputstvu za korišćenje mTicketing usluge.

Leave a Reply