Operateri

Direktor Vip mobile Tanasis Kacirumpas prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj

Prvi čovek Vip mobile u Srbiji prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj od 1. oktobra. Andreas Graf, Vipov direktor za finasije biće vršilac dužnosti direktora kompanije i odgovoran za marketing (CEO/CMO)

Beograd, 16. septembar 2013. godine – Aktuelni direktor Vip mobile u Republici Srbiji Tanasis Kacirumpas (51) od 1. oktobra 2013. prelazi na poziciju predsednika UO Mobiltela u Bugarskoj, a u toku trajanja mandata biće odgovoran i za poslove marketinga. Zbog odlaska Kacirumpasa, direktor za finansije Vip mobile Andreas Graf postavljen je za vršioca dužnosti direktora kompanije odgovornog i za marketing (CEO/CMO).

vip

,,Bugarska je danas najteže tržište unutar Telekom Austrija Grupe. Za ovaj izazovni zadatak uspeli smo da regrutujemo Tanasisa Kacirumpasa kao izuzetnog stručnjaka za bugarsko tržište i jednog od najiskusnijih top menadžera za telekomunikacije u Grupi. Dozvolite mi da Tanasisu poželim sve najbolje u budućoj karijeri“, rekao je Hanes Amecrajter, predsednik UO Telekom Austrija Grupe.

O svom novom postavljenju Kacirumpas izjavljuje: ,,Mobiltel je najbolji brend na bugarskom tržištu telekomunikacija i očigledan lider u ovoj oblasti. Zbog toga ću nastaviti da gradim poslovanje na snažnim temeljima koje su postavili moji prethodnici i radujem se prilici da prema novim ciljevima uspešno povedem kompaniju koja je druga najveća članica Telekom Austrija Grupe. “

Povodom tri uspešne godine provedene u Srbiji, Kacirumpas ističe: ,,Sa preko 1.9 miliona korisnika i značajnim tržišnim učešćem od 20.6% Vip mobile je već neko vreme veoma ozbiljan učesnik na tržištu i u prilici da postavlja stvarne izazove pred svoje konkurente. Ovi rezultati takođe ukazuju da su nas korisnici zaista prihvatili i da smo uspeli da ponudimo stvarnu alternative i inovativne usluge i tako pokrenuli srpsko tržište telekomunikacija. Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom mladih stručnjaka koji su potpuno prihvatili Vipovu poslovnu strategiju fokusiranu na to da ponudi najbolju vrednost za novac našim korisnicima i kontinuirano se trudili da unaprede i inoviraju naše usluge i mobilnu mrežu. Zajedno smo transformisali Vip mobile u najbrže rastućeg mobilnog operatera u centralnoj i istočnoj Evropi.”

Leave a Reply