Operateri

Dodatno unapređen kvalitet zvuka u Telenoru

Telenor Srbija omogućio je svojim korisnicima novu uslugu – HD zvuk, koja znatno podiže kvalitet govorne komunikacije. Ovom uslugom, kvalitet razgovora u Telenor Pametnoj mreži unapređen je tako da će korisnici imati osećaj kao da pričaju sa sagovornikom licem u lice.

telenor-play

Pored toga što je jasniji glas sagovornika, HD zvuk ima i mogućnost utišavanja šumova u okruženju kako bi korisnik mogao neometano i jasno da komunicira što će znatno poboljšati korisničko iskustvo.

Ova usluga dostupna je u celoj Pametnoj mreži (GSM i 3G), besplatna je i imaju je pojedini modeli pametnih telefona u Telenorovoj ponudi kao što su: HTC Desire X, HTC One, Nokia Lumia 920, 820, 620, Nokia Pure View 808 i Sony Xperia E.

Da bi ovaj servis bio omogućen, potrebno je da oba sagovornika imaju uređaje koji podržavaju HD zvuk.

„Usluga HD zvuka je još jedan u nizu kontinuiranih unapređenja u Pametnoj mreži. Konstantno radimo na povećanju kapaciteta i pokrivenosti, kao i uvođenju novih funkcionalnosti koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Uz uslugu HD zvuk, korisnici imaju kristalno čist i jasan zvuk tokom razgovora i na taj način koriste veliki potencijal pametnih uređaja i mobilne komunikacije koje im omogućava Pametna mreža gde god da se nalaze“, izjavila je Ingeborg Ofsthus, izvršni tehnički direktor u Telenoru.

Leave a Reply