Operateri

Dve godine rada Telenorove prodavnice u Beogradu

Telenor u Srbiji otvorio više od 40 prodavnica zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine

Novi Telenorovi postpejd korisnici koji od sutra do 25.septembra potpišu ugovor u Telenorovoj prodavnici u zgradi kompanije u Ulici Omladinskih brigada 90 dobiće na poklon specijalan srebrni broj.

Nove pripejd korisnike očekuje 300 SMS poruka koje mogu da iskoriste u toku tri meseca od dana aktivacije, dok će korisnici Telenor Interneta mogu da iznajme modem besplatno, prilikom čega će platiti samo pretplatu.

Od sutra, pa u naredna tri dana sve Telenorove korisnike očekuju pokloni.

Novi koncept interaktivne prodavnice, koji se tiče sadržaja, izgleda samog prodajnog prostora i načina komunikacije sa korisnicima, predstavljen je Beograđanima u 2007. godini, kad je otvorena prva Telenor prodavnica u glavnom gradu. Ovakav koncept kupovine omogućava korisnicima da isprobaju, dodirnu, čuju i vide sve Telenorove usluge i telefone na jednom mestu.

Telenor je u protekle tri godine otvorio više od 40 prodavnica u Srbiji zasnovanih na konceptu interaktivne kupovine, koji Telenor primenjuje uspešno u svim zemljama u kojima posluje.

Telenor je sedmi po veličini svetski mobilni operator na svetu sa 168 miliona korisnika, od čega 2,831 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

Leave a Reply