Operateri

Dvomilioniti Vip korisnik

Kompanija Vip mobile je poželela dobrodošlicu svom dvomilionitom korisniku, Mariji Mihajlović iz Beograda, koja je posetila Vipovo prodajno mesto u TC „Ušće“ sa namerom da zasnuje postpejd ugovor. Andreas Graf, direktor/CEO kompanije, ovim povodom uručio joj je vredan smart telefon iz Vip ponude.

„Odlučila sam se za Vip usluge na preporuku prijatelja i više puta sam dolazila u radnju da se raspitam za tarife i telefone. Gest kompanije me je stvarno oduševio, želim im da što pre dostignu 3 miliona korisnika“, rekla je Marija. „Verujemo da su građani prepoznali Vip kao pravu i sigurnu alternativu na tržištu. Dva miliona korisnika je za nas velika motivacija da u narednom periodu budemo još bolji”, izjavio je Andreas Graf.

Andreas Graf i Marija Mihajlovic

O Vip korisnicima brine više od 900 domaćih stručnjaka čija je prosečna starost 32 godine, dok su proizvodi i usluge kompanije dostupni na oko 300 prodajnih mesta, uključujući 76 Vip centara širom Srbije. Na kraju decembra 2013. godine tržišno učešće Vipa iznosilo je 21,1%.

 

Leave a Reply