Operateri

Dvostruko više besplatnih minuta u Vip mreži i dupla dopuna

Atraktivni telefoni već od 1 dinar: Vip mini droid, Samsung Galaxy Y i Sony Ericsson Xperia™ Arc S

Beograd, 1. decembar 2011. – U susret praznicima, Vipove nove postpejd i pripejd korisnike od 1. decembra do 15. januara očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja. Svi koji u tom roku potpišu Vipov postpejd ugovor ili prenesu broj u mrežu ovog operatera dobiće čak 2.000 besplatnih minuta za razgovore unutar mreže. U istom periodu će Vipovim pripejd korisnicima biti udvostručena svaka dopuna od 200 dinara i više.

Korisnicima je na raspolaganju i do sad najatraktivnija ponuda telefona uz naknadu za aktivaciju već od 1 dinar iz koje se izdvajaju Android smart telefoni: Vip mini droid, Samsung Galaxy Y i Sony Ericsson Xperia™ Arc S.

Novi korisnici Smart postpejd tarifa dobijaju čak 2.000 besplatnih minuta za razgovore u okviru Vip mreže za sve vreme trajanja ugovorne obaveze od 24 meseca. Na primer, korisnik koji odabere tarifu Smart 120 sa mesečnom pretplatom od 490 dinara (sa PDV-om), pored 120 smartova za razgovore, poruke i internet može da koristi i 2.000 minuta.

Svi novi Vip pripejd korisnici DUO SIM pakovanja uz dopunu od, na primer, 200 dinara dobijaju 400 dinara kredita za pozive ka svim mrežama u Srbiji, SMS i MMS poruke, kao i za prenos podataka. Razgovori između ove dve kartice su samo 1 dinar za minut, a uspostavljanje poziva se ne naplaćuje. Korisnici pripejd prazničnu promociju dobijaju automatski aktivacijom SIM kartice, i produžavaju je dopunom od najmanje 200 dinara nedeljno. Promocija je dostupna i postojećim Vip pripejd korisnicima.

Vipovi novi korisnici će komunicirati u mreži koja je pobednik prvog nezavisnog testa kvaliteta srpskih mobilnih mreža urađenog od strane magazina Connect Srbija i kompanije P3 Communications. Više informacija o prazničnoj promociji na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Leave a Reply