beograd-prica-exit-addition
Mobilne aplikacije · Operateri

Exit dodatak aplikaciji “Beograd priča” Telekoma Srbija

Danas je na Petrovaradinskoj tvrđavi medijima predstavljen Exit Special Addition dodatak jedinstvenoj aplikaciji  ”Beograd priča“, što je samo uvod u predstavljanje sasvim nove aplikacije “Novi Sad priča“.

beograd-prica-exit-addition

Exit Special Addition na jednostavan, edukativan i zabavan način korisnike vodi kroz deset znamenitosti Petrovaradinske tvrđave, pružajući korisnicima novi pogled na tvrđavu kroz slike, video, tekst i audio vođenje, na srpskom i engleskom jeziku.

novi sad prica Predstavljen specijalni EXIT dodatak aplikacije Beograd priča Telekoma Srbija

Na osnovu vaše lokacije nudi se pogled u 360 stepeni na tvrđavu, sa integrisanom komponentom  “izmenjene stvarnosti” (“augmented reality), tako da korisnik na ono što vidi kroz uključenu kameru dobija novi sloj sa svim znamenitim tačkama unetim u aplikaciju. Pored AR komponente tu je i interaktivna mapa sa obeleženim lokacijama koja može da vas uputi do interesantnog lokaliteta, a tu je i predlog Šetnje, funkcija aplikacije koja vas vodi u šetnju kako bi obišli sve interesantne lokacije. Za sada je ponuđena samo jedna “šetnja” ali će ih s a novom aplikacijom biti takođe više.

“Beogradska” aplikacija broji 30 lokacija, dok “novosadska” za sada pokriva 10 Exitovskih lokacija, dok će ih ubuduće biti mnogo više, kada bude izdata posebna aplikacija “Novi Sad priča“.

U razvoj aplikacije bila je uključena i Turistička organizacija Novog Sada koja je pomogla Telekomu Srbija da mapiraju turističkih atrakcija, a ovo je samo uvod u buduće priče o Novom Sadu.

Za samo 3 dana od kada je puštena na Google Play,  ”Beograd priča preuzeta je skoro 5.000 puta i ima prosečnu ocenu 4,8!

exit Predstavljen specijalni EXIT dodatak aplikacije Beograd priča Telekoma Srbija

izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply