Operateri

Finale Vip Beach Masters turnira i školica odbojke Vanje Grbića

Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, koje već sedmu godinu zaredom organizuje kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije, završava se finalnim mečevima na beogradskoj Adi Ciganliji 30. avgusta. Najbolje muške i ženske odbojkaške ekipe boriće se za titule prvaka prvenstva  i vredne nagrade iz ukupnog fonda od 32.000 evra, koji je obezbedila kompanija Vip mobile.

Zahvaljujući školi odbojke koju vodi naš proslavljeni odbojkaški as Vanja Grbić i ove godine mališanima iz Beograda omogućeno je  da nauče osnove ovog sporta. Posetioci Ade Ciganlije, uzrasta do 14 godina, će imati priliku da treniraju sa Vanjom u subotu, 30. avgusta od 15 časova, bez obzira na to da li imaju prethodno odbojkaško iskustvo. Prijavljivanje za školu odbojke vrši se na Vip Beach Masters terenima. Od osnivanja školice, broj polaznika je prešao čak 10000 mališana, dok je ove bič volej sezone preko 4000 mališana iz 12 gradova Srbije pohađalo Vanjinu školu.

Istog dana, biće organizovan i celodnevni program za mališane koji pohađaju odbojkaške sekcije u svih osam osnovnih škola iz Obrenovca. Organizatori su za njih pripremili sadržajan program i odbojkaške dresove.

Pored vrhunskih mečeva, sve posetioce finalnog spektakla očekuje celodnevni zabavni program, a ulaz za sve dane turnira je besplatan.

Leave a Reply