Operateri

Glumac Bane Tomašević jedan od prvih korisnika usluge prenosa mobilnog broja

Glumac Branislav Tomašević zna sve trendove u mobilnoj telefoniji jer na putu za Narodno pozorište obavezno zaviri u izloge prodavnica sa elektronskom opremom u centru Beograda.

Popularni Šone iz televizijske serije „Gorki plodovi“ je bio među prvim korisnicima koji su u petak, 1. jula, u Vipovoj novoj radnju u Knez Mihailovoj ulici podneli zahtev za uslugu prenosa broja mobilnog telefona.

„Veoma sam vezan za svoj mobilni broj i tek sada mogu da odaberem operatera čiji kvalitet usluge, ponuda i cena najviše odgovaraju mojim potrebama. Planiram da uzmem paket sa atraktivnim smart telefonom, u tarifi koja mi omogućava ležerno telefoniranje. U radnji sam se uverio da Vip ima najbrži internet i veoma kvalitetnu podršku korisnicima, tako da izlazim zadovoljan uslugom novog operatera“ – izjavio je Bane Tomašević.

One thought on “Glumac Bane Tomašević jedan od prvih korisnika usluge prenosa mobilnog broja

  1. Sale

    Jel ovo reklama za vip? Vip je prošlu godinu završio sa gubitkom od 100 milijardi dinara, mislim, kakva je to firma koja namerno drži niske cene i pravi poslovni gubitak. Verovatno misle na taj način da preotmu korisnike drugim operaterima. Po meni je to nefer borba. Mada, i pored agresivnog marketinga deluje mi kao da im slabo ide. Na netu viđam dosta nezadovoljnih korisnika u smislu da niti su tako jeftini niti su tako ljubazni. Marketing je čudo.

Leave a Reply