Operateri

Godinu dana razgovora uz pretplatu od samo 1 dinar mesečno

Po prvi put u Srbiji, mt:s je svojim postpaid korisnicima ponudio jedinstvenu priliku da čak godinu dana razgovoraju uz mesečnu pretplatu za željeni tarifni profil od samo 1 dinar, uz mogućnost kupovine mobilnog telefona na rate.

Specijalna mt:s postpaid ponuda omogućava kupovinu telefona na čak 12 mesečnih rata i to bez kamate, dok su mt:s korisnicima na raspolaganju novi, atraktivni modeli proizvođača Nokia, Samsung ili Sony Ericsson.

Ukoliko se korisnik odluči za kupovinu telefona na 12 mesečnih rata, ugovorna obaveza je 24 meseca, a mesečna pretplata za izabrani tarifni profil prvih 12 meseci iznosi samo 1 dinar. Kupovina telefona na 6 rata obezbeđuje i 6 meseci pretplate za izabrani tarifni profil po ceni od po1 dinar mesečno, uz ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca.

Ove posebne pogodnosti dostupne su korisnicima jedne od Banca Intesa kreditnih kartica -Visa, MasterCard ili American Express, uz mogućnost izbora da li se željeni mobilni telefon kupuje na 12 ili 6 mesečnih rata. Ukoliko korisnik nema ni jednu od navedenih kartica, mt:s je u saradnji sa bankom ponudio jedinstvenu mt:s Banca Intesa karticu koja takođe omogućava kupovinu telefona na rate. Korisnici ove Master Card kreditne kartice ostvaruju dodatne povoljnosti prilikom plaćanja, a imaju mogućnost da dobiju i bonus na mt:s računu.

Leave a Reply