Operateri

Građani Kruševca koristiće besplatan Internet u gradskom parku do kraja leta

Građani Kruševca od danas će moći da koriste besplatan bežični Internet u parku na Trgu mladih, zahvaljujući kompaniji Telenor. Pomoću mobilnog telefona ili laptop računara posetioci parka moći će da čitaju svoju elektronsku poštu i surfuju internetom u prirodi u Telenor Internet parku do kraja leta.

Srbija je u junu 2008. dobila prvi Internet park, u Studentskom parku u Beogradu. Pored Kruševca, besplatan Telenor Internet omogućen je u parkovima u Novom Pazaru, Beogradu, Nišu, Boru, Beogradu, Kragujevcu, Smederevu, Obrenovcu i Užicu.

Kompanija Telenor pripremila je idejna rešenja za sve Internet parkove pojedinačno, postavila opremu i brinuće o njenom održavanju.

Telenor je šesti po veličini mobilni operator na svetu sa 179 miliona korisnika u 14 zemalja, od čega 2,889 miliona u Srbiji. Za tri godine poslovanja u našoj zemlji Telenor je otvorio 43 prodavnice širom zemlje i potpuno obnovio 3G mrežu, koja sada pokriva 250 gradova i manjih mesta, čime je u većem delu zemlje omogućen pristup brzom širokopojasnom Internetu. Širom sveta Telenor se zalaže za očuvanje životne sredine primenom strateških programa i inicijativa. Koncept društvene odgovornosti primenjuje se u Srbiji i kroz rad Telenor fondacije, ulaže u kulturu i umetnost, obrazovanje mladih i pruža podršku društvenougroženim grupama.

Leave a Reply