Operateri

HTC One (M8) stigao u Vip mobile

HTC One (M8), unapređena verzija nagrađivanog modela HTC One (M7), stigao je u Vip ponudu po ceni već od 1 dinara. Prvih 50 kupaca ovog modela dobiće na poklon prenosivi HTC punjač za telefon.

Novi HTC One ima izdržljivo kućište izrađeno od jednog komada visokokvalitetnog metala i 5’’ Full HD 1080p ekran. Telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 801 čipset sa četiri jezgra i  Android 4.4 KitKat operativni sistem, a dolazi sa novim HTC Sense 6 korisničkim interfejsom.

HTC One M8__Gold

Za fotografije profesionalnog izgleda zadužena je inovativna Duo tehnologija sa primarnom HTC UltraPixel™ kamerom od 2.0 um piksela koja snima u 1080p Full HD i HDR video tehnici, i sekundarna kamera koja prikuplja informacije o dubini kadra. Prednja kamera je 5MP, sa BSI senzorom, širokougaonim objektivom i HDR opcijom.

Za uživanje u zvuku visoke definicije tu su dva prednja stereo zvučnika sa novim pojačalom, redizajnirane komore zvučnika i prilagođen audio profil.

Novi HTC One dostupan je u Vipu u tamno sivoj i zlatnoj boji, po ceni  već od 1 dinara u paketima Smart Max i BizPartner Zauvek 4000.

Poklon punjač:

HTC prenosivi punjac za telefon

Leave a Reply