Operateri

InoCall usluga i za korisnike mt:s mreže

mt:s obaveštava korisnike mreže o uvođenju InoCall usluge i za korisnike mobilne telefonije.

Ovim je Telekom Srbija omogućio mt:s korisnicima da sa mobilnog telefona obavljaju međunarodne pozive prema fiksnim i mobilnim mrežama, pod jednakim uslovima koji važe za korisnike fiksne mreže. Za međunarodne pozive upućene sa mobilnog telefona u okviru InoCall usluge, uspostava veze se ne naplaćuje.

InoCall vaučeri u vrednosti od 200 i 500 dinara dostupni su svim mt:s korisnicima putem mobilnog telefona. Pored toga, korisnici imaju mogućnost da, na svim obeleženim prodajnim mestima, kupe InoCall vaučere u vrednosti od 200 i 500 dinara i InoCall kartice u vrednosti od 200 dinara.

Korisnici se mogu opredeliti za bilo koju od navedenih mogućnosti kupovine, bez obzira na to da li međunarodni poziv obavljaju sa mobilnog telefona, fiksnog telefona sa tonskim biranjem ili iz telefonske govornice. Podsećamo korisnike da, na ovaj način, mogu obavljati međunarodne razgovore po veoma povoljnim cenama.

U zavisnosti od izbrane destinacije, cena minuta poziva je: 1. 4,8 dinara* za Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Nemačku, Austriju, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Švedsku, Veliku Britaniju, Mađarsku, Kinu, SAD**, Kanadu** i Australiju 2. 9,6 dinara* za Rusiju, Rumuniju i Grčku

* U navedene cene je uračunat PDV.
** Cene se odnose na pozive ka fiksnim mrežama, izuzev za Sjedinjene Američke Države i Kanadu, za koje su mogući pozivi i ka mobilnim i ka fiksnim mrežama. Neophodno je da prvi poziv (aktivaciju) korisnik izvrši do datuma navedeneg na slipu, u SMS poruci, odnosno na InoCall kartici, s tim što InoCall iznos važi narednih 30 dana od dana aktivacije. Detaljnje informacije o InoCall usluzi pogledajte OVDE.

Leave a Reply