Operateri

Konkurs za nove Vip studente traje do 3. januara

Projekat „Budi Vip student“ namenjen je talentovanim studentima koji žele da steknu praksu u okviru međunarodne telekomunikacione kompanije.

Konkurs za petu generaciju stipendista kompanije Vip mobile u okviru projekta „Budi Vip student” traje je do 3. januara 2012. godine. Redovni studenti završnih godina osnovnih studija odabranih državnih fakulteta IT i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu koji žele da steknu iskustvo u oblasti telekomunikacija mogu se prijaviti putem sajta www.jasamvip.rs

Najboljih 20 studenata i ove godine očekuju vredne nagrade: plaćena dvomesečna letnja praksa u Vipu, notebook računar i smart telefon iz Vipove ponude sa pripejd SIM karticom i 15.000 dinara kredita, kao i dva edukativna soft-skills seminara u okviru Vip kluba, predavanje stručnjaka Telekom Austria Grupe u okviru TAG kluba, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija.

Od kandidata se očekuje minimalna prosečna ocena 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2012/2013 godini.
Sve informacije o projektu i formulare za prijavljivanje zainteresovani studenti mogu da preuzmu na sajtu www.jasamvip.rs

Leave a Reply