Operateri

MMS konkurs “Teniska groznica”

Najbolje ocenjene fotografije na konkursu „Teniska groznica“ možete videti OVDE U čast prvom ATP turniru u Srbiji „Serbia Open 2009 powered by Telekom Srbija“, ljubitelji tenisa i fotografisanja su pokazali da je teniska groznica inspirativna, interesantna i zabavna tema za njihove radove. Naši korisnici, fotografi amateri vredno su slali svoje fotografije putem mobilnog telefona inspirisane teniskim temama na broj 5565, za posebnu galeriju Teniska groznica u okviru Mondozoom portala.

Od 27. aprila do 10. maja, korisnici su postavljali fotografije neobičnih teniskih situacija, ali i zanimljive fotografije sa velikom teniskom lopticom Telekoma Srbija koju su zajedno sa promoterima imali priliku da sretnu kako se kotrlja po ulicama i šetalištima Beograda, Niša i Novog Sada…

Posetioci sajta i učesnici su preko 300 pristiglih fotografija mogli da pogledaju, komentarišu i ocene do 17. maja i tako se odluče za najbolje radove. Mobilna telefonija Srbije je pripremila lepe nagrade za deset najbolje rangiranih predloga. Autori najboljih fotografija na prva tri mesta osvojili su mobilne telefone, dok će ostalih sedam učesnika dobiti mt:s karticu sa 1.000 dinara kredita!

Leave a Reply