Operateri

“MojVip” Android aplikacija za proveru stanja na Vip računu

Vip svojim pripejd i postpejd korisnicima Android telefona nudi aplikaciju pomoću koje će lakše dolaziti do željenih informacija o svojoj potrošnji, novim ponudama, pomoći za korišćenje uređaja ili lokacije najbliže Vipove prodavnice. Besplatna aplikacija „MojVip“, između ostalog, daje vizuelni prikaz iskorišćenog sadržaja u okviru tarife sa trenutnim zaduženjem, kao i lakšu aktivaciju tarifnih dodataka i praćenje njihove potrošnje.

MojVip nudi sledeće funkcionalnosti:

– Moj račun (stanje računa i prikaz iskorišćenog saobraćaja: minuta, poruka i megabajta kao i mogućnost aktiviranja određenog tarifnog dodatka za postpejd korisnike)

– Novosti (praćenje novosti u Vipu i deljenje interesantnih sadržaja sa prijateljima) – Poslovnice (lociranje svih Vip poslovnica na mapi, pronalaženje najbliže poslovnice)

– Podrška (najčešća pitanja, odgovori i uputstva) Aplikaciju su razvili studenti

– Pobednici Vip Izazov 3 konkursa koji su, kao nagradu, osvojili plaćeno angažovanje na projektima u Vipu.

Aplikacija MojVip može da se preuzime sa Google play on-line prodavnice ili putem linkahttps://play.google.com/store/apps/details?id=rs.vipmobile.mojvip&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJzLnZpcG1vYmlsZS5tb2p2aXAiXQ..

Da podsetimo, Vip je pre dve godine bio prvi operater u Srbiji koji je kreirao sopstvenu Android aplikaciju nazvanu Vip meni.

Leave a Reply