Operateri

mt:s je spreman za prenosivost broja

U susret novoj mogućnosti na telekomunikacionom tržištu u Srbiji, prenosivosti broja u mobilnim mrežama od 1. jula, Telekom Srbija je organizovao radni doručak za novinare koji prate oblast telekomunikacija. Cilj ovog radnog sastanka bio je da se novinarima ponude odgovori na moguća pitanja i eventualne nedoumice na aktuelnu temu prenosivosti broja, ali i na sva druga pitanja u vezi sa ponudom usluga i planovima Mobilne telefonije Srbije u narednom periodu.

Najvažnija poruka sa ovog skupa jeste da je Mobilna telefonija Srbije u potpunosti spremna za 1. jul kada korisnici mobilne telefonije u Srbiji dobijaju mogućnost prelaska iz jedne mreže u drugu uz mogućnost zadržavanja svog broja mobilnog telefona.

Ovom prilikom direktor Direkcije za komercijalne poslove Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, je rekao: “Dugo smo čekali na ovu mogućnost jer verujemo da će od sada jedino kvalitetna usluga, konkurentna cena i dobar odnos prema korsnicima, a ne, na primer, dugogodšnje posedovanje istog broja, biti razlog za izbor mobilnog operatora. mt:s je u potpunosti spreman da dočeka nove korisnike.”

Kako bi svojim budućim korisnicima omogućio jednostavan i lak postupak prelaska u mt:s mrežu, zahtev za prenos broja moguće je podneti u bilo kojoj od 120 poslovnica na teritoriji cele zemlje ili prijavom putem interneta. Troškove prenosa broja od 200 dinara koje je propisao RATEL, preuzeće Mobilna telefonjia Srbije, tako da će korisnika prenos broja u mrežu ovog operatora koštati simbolčnih 1 din.

Kao posebno iznenađenje starim i novim korisnicima, mt:s će od 29. juna do 31. decembra omogućiti niz pogodnosti u okviru kampanje Dovedi prijatelja, koja podrazumeva da postojeći korisnik mt:s mreže može da dovede prijatelja koji će potisati postpaid ugovor i da za to ostvari niz pogodnosti.

Leave a Reply