Operateri

mt:s kalendar – virtuelna aplikacija za celu godinu

U prazničnom raspoloženju mt:s poklanja svima zanimljivu aplikaciju mt:s kalendar koja donosi korisne informacije za svačiji radni dan. Ne morate više da tražite po Internetu podatke o vremenu, kursnoj listi i konvertoru valuta. Sada je sve na jedom mestu na vašem računaru. Potrebno je samo da pogledate vaš desktop i u interesantnom kalendaru pronaćićete ažurne i tačne informacije.

Svakog godišnjeg doba očekuje vas nova slika za desktop računara i nova slika na kalendaru. Malih dimenzija, pregledan i tačan mt:s kalendar možete skinuti na vaš računar sa linka www.mts.telekom.rs/kalendar/mtswidget2011.zip (8,08 MB)

Jednostavno uputstvo za skidanje aplikacije

Na linku www.mts.telekom.rs/kalendar/mtswidget2011.zip (8,08 MB) pronaćićete zip fajl mts-kalendar.zip koji je potrebno sačuvati na vaš računar. Pronađite mesto na kome je kompjuter sačuvao aplikaciju (ukoliko je standardan setup računara, fajl ćete pronaći u My Documents→ Downloads), zatim otpakujte zip fajl (desni klik na miša, Extract All). U raspakovanom fajlu kliknite na mtsSetup.msi i sledite dalja uputstva. Po završetku instaliranja automatski će se pojaviti prečica za aplikaciju Prečica na desktopu računara, koju možete odmah aktivirati.

Leave a Reply