Operateri

mt:s na promociji novog albuma grupe Van Gogh „Lavirint“

Mt:s i grupa Van Gog imali su 100 hiljada razloga da, u prepunoj bašti restorana Kalemegdanska terasa, zajednički proslave promociju novog albuma „Lavirint“ popularnog rok benda.

Za samo dva meseca, album „Lavirint“ je, u paketu sa mt:s pripejd karticom i studentskim net paketom, prodat u 100.000 primeraka.

Generalni direktor Telekoma Srbija Branko Radujko uručio je frontmenu grupe Zvonimiru Đukiću Đuletu plaketu, čestitajući bendu na uspešnoj promociji albuma. „Odluku o saradnji Telekoma Srbija i grupe Van Gogh doneli smo lako.“Trebalo nam je pet minuta da se dogovorimo. Sada, nekoliko meseci, posle našeg prvog razgovora, očigledno je da nismo pogrešili“, rekao je Radujko.

U protekla dva meseca, album „Lavirint” mogao se kupiti uz pripejd mt:s karticu sa 200 dinara kredita i bonus – 5.000 dinara za data saobraćaj. Poklon CD sa novim albumom Van Gogh-a dobijali su i studenti prilikom kupovine studentskog net paketa.

Promocija albuma u BIH takođe je doživela veliki uspeh. Za samo mesec dana, prodato je rekordnih 30 hiljada m:tel brojeva i paketa sa mobilnim telefonom, uz koje je distribuiran CD „Lavirinta“.

„Noćas mi smo tu zbog vas, da na svaki vaš huk, mi pravimo zvuk, mi smo tu, da tresemo grad…“-orilo se sinoć sa Kalemegdana u prisustvu velikog broja zvanica iz sveta muzike, politike, medija i šou biznisa.

Leave a Reply