Operateri

mt:s nudi pretplatu za 1 dinar i mobilne telefone na rate bez kamate

Po prvi put u Srbiji, mt:s je svojim postpaid korisnicima ponudio jedinstvenu priliku da čak godinu dana razgovoraju uz mesečnu pretplatu za željeni tarifni profil od samo 1 dinar, uz mogućnost kupovine mobilnog telefona na rate.

Specijalna mt:s postpaid ponuda omogućava kupovinu telefona na čak 12 mesečnih rata i to bez kamate, dok su mt:s korisnicima na raspolaganju novi, atraktivni modeli proizvođača Nokia, Samsung ili Sony Ericsson.

Ukoliko se korisnik odluči za kupovinu telefona na 12 mesečnih rata, ugovorna obaveza je 24 meseca, a mesečna pretplata za izabrani tarifni profil prvih 12 meseci iznosi samo 1 dinar. Kupovina telefona na 6 rata obezbeđuje i 6 meseci pretplate za izabrani tarifni profil po ceni od po1 dinar mesečno, uz ugovornu obavezu na 12 ili 24 meseca.

Ove posebne pogodnosti dostupne su korisnicima jedne od Banca Intesa kreditnih kartica –Visa, MasterCard ili American Express, uz mogućnost izbora da li se željeni mobilni telefon kupuje na 12 ili 6 mesečnih rata. Ukoliko korisnik nema jednu od navedenih kartica, mt:s je u saradnji sa tom bankom ponudio jedinstvenu mt:s Banca Intesa platnu karticu koja takođe omogućavakupovinu telefona na rate. Korisnici ove platne kartice ostvaruju dodatne povoljnosti prilikom plaćanja, a imaju mogućnost da dobiju i bonus na mt:s računu.

Leave a Reply