Operateri

mt:s omogućio prenos neiskorišćenog saobraćaja u postpaidu

mt:s je korisnicima Mix i MixNet tarifnih profila omogućio da neiskorišćene minute za razgovor, SMS poruke, kao i raspoloživu količinu podataka za surfovanje iz redovne mesečne pretplate prenesu u naredni mesec.

Ova pogodnost, koja će biti na raspolaganju od 1. maja, nudi korisnicima mogućnost da u naredni mesec prenesu samo nepotrošeni saobraćaj koji su dobili u tekućem mesecu. Primera radi, ako korisnici svoj mobilni telefon ne upotrebljavaju neko vreme zbog putovanja ili sličnih razloga, na ovaj način biće im sačuvan saobraćaj koji u tom mesecu nisu potrošili te ga mogu iskoristiti u sledećem.

Korisnici će prvi put moći da prenesu nepotrošeni saobraćaj iz maja u mesec jun.

Podsećamo, Mix tarifni profili nude najveći broj minuta i SMS poruka uključenih u pretplatu do sada, kao i mogućnost odabira tri Friends&Family broja iz mt:s mreže sa kojima sa razgovara po znatno nižoj ceni. Osim toga, korisnike očekuje i ista cena razgovora ka svim mrežama u domaćem saobraćaju.

Uz odabrani Mix Net tarifni profil dobija se i određena količina podataka za prenos, a koja se može iskoristiti za surfovanje. Naravno, u pretplatu su uključeni i minuti za razgovore i SMS poruke, čija količina zavisi od odabira Mix Net tarifnog profila.

2 thoughts on “mt:s omogućio prenos neiskorišćenog saobraćaja u postpaidu

  1. Ivan

    Imajući u vidu da su pre 3 godine omogućili prenos u naredna 3 meseca, kao Telenor, i onda naprasno isključili ovu opciju, ovo je ‘s konja na magarca’.

    S druge strane, bolje prenošenje 1 mesec nego 0 meseci.

    Videćemo u praksi, mt:s poznat je po svojim brljotinama.

Leave a Reply