Operateri

mt:s Open powered by Sony Ericsson

Ovaj challenger turnir održava se po osmi put na Gemax terenima pod nazivom mt:s Open 2008 powered by Sony Ericsson u periodu od 16. februara do 22. februara.

Najstariji teniski turnir u Srbiji počinje kvalifikacijama u subotu, 14. februara, dok se prvi mečevi glavnog turnira igraju na terenima TK Gemax u ponedeljak, 16. februara 2009. godine. Pozivu za učešće na turniru odazvali i Viktor Troicki i Janko Tipsarević, plasirani na 46., odnosno 49. mestu ATP liste, koji svojim učešćem iz godine u godinu daju primer mladim teniserima u Srbiji i koriste retku priliku da zaigraju pred domaćom publikom.

mt:s je zajedno sa partnerom koji na svetskom nivou podržava ovaj sport, Sony Ericsson-om, podržao ovaj turnir koji na najlepši mogući način prezentuje igru i budi interesovanje za naš grad kao značajno mesto na mapi teniskih metropola.

Ovakvi jaki challenger turnir izazivaju veliko interesovanje ljubitelja belog sporta, koji je posredstvom našeg tenisera Novaka Đokovića, koji Telekom Srbija već dugo vremena prati i podržava, i njegovih drugara iz reprezentacije postao jedan od omiljenih sportova naše zemlje.

Leave a Reply