Operateri

mt:s ponudi listing postpaid poziva do 3 meseca unazad

mt:s je korisnicima ponudio mogućnost provere specifikacije svog saobraćaja u prethodna tri meseca. Usluga omogućava specifikaciju ostvarenog  saobraćaja u prethodna tri meseca. Na jednostavan način, najviše pet puta u toku dana korisnici mt:s-a mogu  da pogledaju svoj listing pute ove stranice: http://listing.telekom.rs/

Da bi ste koristili ovaj servis potrebno je da u prazno polje upišete broj telefona i kliknete na taster „Pošalji šifru. Na uneti broj telefona stići će vam SMS poruka sa šifrom koju je potrebno da unesete u predviđeno polje na istoj stranici. Posle unosa šifre, izborom tastera „Listing“, moći ćete da pregledate specifikaciju vašeg saobraćaja u prethodna tri meseca.

Kako bi poverljivost podataka sa računa ostala sačuvana i kako bi isključili mogućnost zloupotrebe, posle prijema, šifru možete da koristite samo u narednih 30 minuta. U toku dana listing možete pogledati najviše pet puta. Podaci u listingu su organizovani prema datumu i vremenu početka poziva, trajanju obavljenog saobraćaja, pozvanom broju, vrsti saobraćaja, kao i prema potrošenom iznosu.

Ukoliko ste saobraćaj obavljali u romingu, moći ćete da vidite u kojoj državi i kog operatora ste odabrali. Tako organizovan listing, ukoliko želite, možete da odštampate ili da ga prenesete na svoj računar.

Leave a Reply