Operateri

mt:s ponudio Android smart telefone za 1 dinar

mt:s je ponudio dva nova i jeftina Android telefona. Radi se modelima Huawei U8110 ili LG GT540 Optimus koji se mogu nabaviti po ceni već od 1 dinar počevši od tarifa BEL400.

Huawei U8110 je stilizovani smart telefona koji radi na Android 2.1 operativnom sistemu i ima brzu vezu prema Internetu. Poseduje 2,8 inčni široki QVGA ekran osetljiv na dodir sa twin kamerom – sa prednje strane je mini-kamera od 0,3MP dok je sa zadnje strane puno jača i sofisticiranija kamera od 3,2MP sa blicom.

LG GT540 Optimus je takođe touch-screen telefon koji se hvali kako zna da pušta DivX i Xvid sadžaje, odlično se snalazi na Facebooku i Twitteru a čak mu je i baterija “jaka” – 1500 mAh. Dizajn LG Optimusa istovremeno je uglađen i nenametljiv, a dostupan je u beloj, ružičastoj, crnoj ili srebrnoj boji. Ovaj mobilni telefon ima i audio jack od 3,5 mm, Bluetooth verzije 2.1, A-GPS, port za microSD karticu do 32 GB. Tu je kamera od 3 megapiksela a koristi sve blagodeti interneta tako da bez nekog uračunatog data transfera nemojte ni da ga uzimate.

Naravno, Bluetooth i WiFi su standard, što je potrebno za brzu vezu prema Internetu, kao i Andriod 2.1 OS operativni sustav. Kako kažu u kompaniji, ovaj su uređaj namijenili mlađoj populaciji, što dokazuju i žive boje – žuta, zelena i purpurna.

Leave a Reply