Operateri

mt:s predstavio u Subotici unapređenu mobilnu mrežu

mt:s je u Subotici predstavio mogućnosti unapređene mobilne mreže, koja će korisnicima ubuduće pružati sasvim novo iskustvo mobilnih komunikacija pre svega zbog povećanja brzine surfovanja internetom i do deset puta. Istovremeno, korisnicima će biti ponuđeni prenosivi uređaji, smart telefoni i tablet računari, kao i posebne tarifne pogodnosti za prenos podataka, kako bi mogli da pristupaju Internetu gde god se nalazili, u svakom trenutku.

“Nakon modernizacije mobilne mreže na ovom području, za građane Subotice pripremili smo pakete usluga koji će im omogućiti da po povoljnim cenama koriste sve prednosti mt:s mreže. Pre svega, to su paketi za pristup mobilnom internetu putem modema, pri čemu je cena modema svega jedan dinar, a cena mesečne pretplate takođe jedan dinar tokom prve godine korišćenja, uz ugovor na dve godine,“ izjavio je Željko Pijevac, šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima Novi Sad.

U okviru mt:s ponude, građanima će biti ponuđeni Huawei i ZTE tableti po ceni od jedan dinar uz odgovarajuće Surf pakete, pri čemu su prva tri meseca korišćenja takođe po jedan dinar. I za korisnike koji internetu pristupaju preko smart telefona, mt:s je pripremio besplatnih 5GB besplatnog prenosa podataka mesečno kako bi mogli da iskoriste prednosti modernizovane mobilne mreže. Dodatni paket za pristup internetu može se koristiti tokom prve godine korišćenja uz izbor Android telefona u ponudi mt:s i odgovarajućeg Mix Net paketa.

One thought on “mt:s predstavio u Subotici unapređenu mobilnu mrežu

  1. Dejan R. Popovic, dipl. inz.

    Nadam se da bazne i kopnenene mobilne radio-stanice u ovoj mrezi za sirokopojasne internet radio-komunikacije ne koriste radio-frekvencije u osezima oko 700 MHz i 800 MHz koji su u Srbiji jos namenjeni za digitalnu terestricku TV radio-difuznu sluzbu, a u bliskoj buducnosti (do oko 2015) – verovatno za pomenutu kopnenu mobilnu radio-sluzbu.

    Bilo bi lepo da je mt:s “predstavio” i radio-frekvencije koje koriste njegove nove bazne radio-stanice za ove oblike telekomunikacija, odnosno elektronskih komunikacija.

Leave a Reply