Operateri

mt:s produžio Box promociju

Zbog velikog interesovanja Box promocija, u okviru koje uz izabrani Box paket imate mogućnost da koristite Antivirusnu zaštitu i Mobilni Internet po izuzetno povoljnim uslovima, mt:s produžava do 31. januara 2013. godine.

Ova promocija vam omogućava da pouzdanu i efikasnu Antivirusnu zaštitu besplatno koristite prvih mesec dana uz ugovor za Box paket na 6 meseci, prva dva meseca uz ugovor na 12 meseci i prva tri meseca uz ugovor na 24 meseca. Licenca važi godinu dana od dana aktivacije. Za preostali period korišćenja licence mesečna pretplata iznosi samo 100,67 dinara.

Pored toga, promocija uključuje i Mobilni Internet po izuzetno povoljnim uslovima i to tokom cele ugovorne obaveze u trajanju od 12, odnosno 24 meseca. Naime, možete izabrati Surf pakete – Light, Easy, Classic i Pro ili Control mobilni Net – Paket M i to uz popust na pretplatu od 25%, odnosno čak 50%, u zavisnosti od trajanja ugovorne obaveze.

Da biste iskoristili povoljnosti ove promocije potrebno je da prvo potpišete ugovor za neki od Box paketa do 31. januara 2013. godine. Do istog datuma možete potpisati i ugovore za Mobilni Internet i Antivirusnu zaštitu.

Leave a Reply