Operateri

mt:s promoviše multimediju

Novi spot „Robot“ grupe Darkwood Dub, u čijem sastavu su tri pobednička video klipa mt:s konkursa „Tvoj svet očima robota“, svečano je, u cetvrtak, 05. marta, predstavljen beogradskoj publici u klubu Tube. Zahvaljujući partnerskoj saradnji Telekoma Srbija i grupe Darkvud Dab, po prvi put u Srbiji, za snimanje muzičkog spota iskorišćeni su najoriginalniji video klipovi napravljeni mobilnim telefonom!

Tokom tri nedelje, koliko je trajao konkurs „Tvoj svet očima robota“, korisnici mobilne telefonije Telekoma Srbija su preko Mondo portala poslali više od 200 minuta autorskog materijala za novu pesmu sastava Darkwood Dub „Robot“ tako da žiriju nije bilo lako da se odluči za tri pobednička klipa.

Autori video klipova Merima Krstić za klip Robot & discoballs, Ivan Milojević za klip Put za jug, i Nenad Kostić za klip F63, nagrađeni su mobilnim telefonom Samsung L770.

„Drago nam je što smo uspeli da naše korisnike zainteresujemo i podstaknemo na kreativno izražavanje. Naša kompanija će nastojati da i ubuduće, saradnjom sa istaknutim umetnicima, pokreće akcije koje će podstaći inovativnost i ohrabriti naše korisnike da mt:s multimedijalne usluge i tehnologije koriste kao sredstvo izražavanja“, izjavila je gđa Milica Amidžić, direktor Sektora za PR Telekoma Srbija.

Pored tri nagrađena klipa, g. Ivan Šijak, režiser spota opredelio se da u određenim segmentima koristi i klipove još 3 autora koji su nagrađeni novim albumom grupe i majicama Darkvood Dub sa grafikom robota.

Mobilna telefonija Telekoma Srbija će i ubuduće organizovati konkurse sa željom da podstakne korisnike da nastave sa izražavanjem u kratkoj formi i razmenjivanjem iskustava.

Leave a Reply