Operateri

mt:s roming akcija za ovo leto “My Friend” zona

Kompanija MT:S u periodu od 1. jula do 31. avgusta nudi korisnicima povoljne razgovore u zemljama „My Friend“ zone koja je inače proširena novim turističkim destinacijama.

U odnosu na prethodne godine, My Friend zona je proširena na čak 36 zemalja u kojima su dostupne nove roming pogodnosti. Među njima su najatraktivnija turistička odredišta, poput Grčke, Turske, Hrvatske, Italije, Španije, Bugarske, Kipra, Portugalije i Egipta, kao i većina drugih evropskih zemalja. Kako bi korisnicima potpuno olakšao snalaženje sa roming tarifama, mt:s je u sezoni odmora ove godine pripremio jedinstvenu cenu za dolazne pozive od 40 dinara za minut razgovora, odnosno 120 dinara za minut poziva iz inostranstva, bez obzira kog inostranog roming operatora iz My Friend zone korisnici odaberu.

Pored toga, dodatna povoljnost jeste i besplatna uspostava veze u romingu tokom promotivnog perioda. Posebne roming povoljnosti pripremljene su za sve one korisnike koji imaju potrebu da duže razgovaraju u inostranstvu. Specijalna pogodnost, namenjena postpejd i poslovnim korisnicima, omogućava izbor željenog Roming tarifnog dodatka od 10, 20 i 50 minuta za razgovore u My Friend mrežama, po ceni od 800, 1.500 i 3.000 dinara.

Zona My Friend

Austrija, Albanija, Belgija, Bugarska, Danska, Češka, Egipat, Estonija, Finska, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Island, Irska, Italija, Kipar, Letonija, Lihtenštajn, Litvanija, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Nemačka, Norveška, Portugal, Poljska, Rumunija, Slovenija, Slovačka, Španija, Švajcarska, Švedska, Turska i Velika Britanija

Leave a Reply