Operateri

mt:s sanduče – novi vid komunikacije

Za sve one koji koriste 3G mt:s mrežu i 3G telefone koji podržavaju video poziv mt:s je kreirao novu korisnu uslugu – mt:s sanduče sa video porukama

Ova usluga omogućava da, po ceni za standardni video poziv, na jednostavan i intuitivan način pristupite jedinstvenom sandučetu preko koga možete da primate sve vrste video, glasovnih ili fax poruka i da na jednom mestu imate vizuelni pregled multimedijalne pošte.

Ovo je novi vid telefonske sekretarice koja će, umesto Vas, odgovarati na pozive koji su vam upućeni kada vam je telefon isključen, dok razgovarate, ako se nalazite izvan mt:s mreže, ako ste van dometa 3G mreže ili jednostavno, iz nekog razloga, ne želite da odgovorite na poziv. Za uslugu se možete besplatno prijaviti ako pozovete naš Korisnički servis na broj 064/789.

mt:s sanduče je nova usluga koja je namenjena svim prepaid i postpaid korisnicima 3G mt:s mreže koji poseduju 3G telefone koji podržavaju video poziv. Ova usluga omogućava da na jednostavan i intuitivan način, a po ceni za standardni video poziv, pristupite jedinstvenom video poštanskom sandučetu. Preko mt:s sandučeta moći ćete da primate sve vrste video, glasovnih ili fax poruka, kao i da na jednom mestu imate vizuelni pregled Vaše multimedijalne pošte.

Ako želite da isprobate ovu novu uslugu, možete se besplatno prijaviti za njeno korišćenje ukoliko pozovete Korisnički servis na broj 064/789 i ona će Vam biti aktivirana ili, ukoliko je više ne želite, deaktivirana u naredna 24 sata od poziva.

mt:s sanduče je nova telefonska sekretarica koja će odgovarati na pozive koji su Vam upućeni, pod uslovom da ste podesili preusmeravanje poziva, i to u sledećim slučajevima:

kada Vam je mobilni telefon isključen
ukoliko već razgovarate sa nekim preko mobilnog telefona
ako se nalazite izvan područja pokrivenog signalom mt:s mreže
ako ste izvan dometa 3G mreže ili Vam telefon radi u 2G modu ili
ako, iz bilo kog razloga, ne želite da odgovorite na poziv koji Vam je upućen.
To znači da imate mogućnost da definišete situacije u kojima želite da glasovni i/ili video pozivi budu preusmereni na Vaše mt:s sanduče. Preusmeravanje poziva na mt:s sanduče možete podesiti direktno na mobilnom telefonu u opciji preusmeravanja (Call Divert, Call Forwarding) ili ukucavanjem i slanjem odgovarajućih kratkih kodova.

Formati koji slede dati su uz pretpostavku da je Vaš broj 064-1234567:

Preusmeravanje svih dolaznih poziva bezuslovno

Aktivacija usluge: **21*0647141234567# OK, YES ili slušalica
Otkazivanje preusmerenja: ##21#OK
Provera statusa: *#21#OK
Preusmeravanje dolaznih poziva kada ne želite ili ne možete da odgovorite na poziv

Aktivacija usluge**61*0647141234567# OK, YES ili slušalica
Otkazivanje preusmerenja: ##61#OK
Provera statusa: *#61#OK
Napomena: Ova opcija se aktivira ukoliko se u roku od 15 sekundi ne odgovori na poziv. Aktiviranje usluge se može podesiti na željeni broj sekundi u datim vremenskim intervalima (5, 10, 15, 20, 25, 30 sekundi) i to na sledeći način:

**61*0647141234567**broj sekundi#OK, YES ili slušalica

Preusmeravanje dolaznih poziva u slučaju kada je Vaš broj nedostupan

Aktivacija usluge: **62*0647141234567# OK, YES ili slušalica
Deaktivacija usluge: ##62#OK
Provera statusa: *#62#OK
Preusmeravanje dolaznih poziva kada je Vaša linija zauzeta

Aktivacija usluge: **67*0647141234567# OK, YES ili slušalica
Deaktivacija usluge: ##67#OK
Provera statusa: *#67#OK
Kada Vam neko ostavi poruku u Vaše mt:s sanduče, o tome ćete biti obavešteni putem SMS notifikacione poruke. U ovoj poruci se nalazi informacija o broju novih nepročitanih poruka, kao i tip poruke – da li je u pitanju glasovna, video ili fax poruka.

Audio ili video poruku koja Vam je ostavljena u mt:s sanduče moći ćete da pregledate ako uputite video (3G) poziv na broj 064/713.

Svaki put kada poželite da pristupite svom mt:s sandučetu neophodno je da unesete četvorocifrenu šifru. Početna šifra za sve korisnike je 1111, ali se preporučuje da se šifra promeni iz bezbednosnih razloga već pri prvom prijavljivanju.

Detaljno uputstvo za korišćenje usluge mt:s sanduče možete preuzeti OVDE.

Leave a Reply