Operateri

mt:s spreman za prenosivost broja

Mobilna telefonija Srbije u potpunosti je spremna za 1. jul kada korisnici mobilne telefonije u Srbiji dobijaju mogućnost prelaska iz jedne mreže u drugu uz mogućnost zadržavanja svog broja mobilnog telefona.

Kako bi svojim budućim korisnicima omogućio jednostavan i lak postupak prelaska u mt:s mrežu, zahtev za prenos broja moguće je podneti u bilo kojoj od 120 poslovnica na teritoriji cele zemlje ili prijavom putem interneta. Troškove prenosa broja od 200 dinara koje je propisao RATEL, preuzeće Mobilna telefonija Srbije, tako da će korisnika prenos broja u mrežu ovog operatora koštati simbolčnih 1 din.

Kao posebno iznenađenje starim i novim korisnicima, mt:s će od 29. juna do 31. decembra omogućiti niz pogodnosti u okviru kampanje Dovedi prijatelja.

Ovaj koncept podrazumeva da postojeći korisnik mt:s mreže može da dovede prijatelja – koji će potpisati postpaid ugovor i da za to ostvari niz pogodnosti. Korisnik koji je doveden može biti korisnik koji prenosi broj iz druge mreže u mt:s, novikorisnik koji do tog trenutka nije bio korisnik nijedne mreže, mt:s prepaid korisnik koji prelazi na postpaid ili postojeći postpaid korisnik koji nije pod ugovornom obavezom.

Postojeći korisnik može da dovede neograničen broj prijatelja u mt:s mrežu. Za svakog dovedenog korisnika dobijaju se bonusi na početku narednog meseca.

Postupak je jednostavan, nije neophodno da se postojeći korisnik pojavi u poslovnici mt:s-a, već je dovoljno da novi korisnik (podnosilac prijave), koji želi da pređe u mt:s, navede broj mobilnog telefona i ime i prezime osobe koja ga „dovodi“ u mt:s mrežu.

Prepaid korisnicima se za svakog dovedenog prijatelja, novog postpaid korisnika dodeljuje 100 dinara kredita. Kako je uslov za korišćenje bonusa da se prepaid korisnik registruje, korisnici koji se do sada nisu registrovali imaju mogućnost da se registruju i za to dobijaju dodatni bonus od po 50 dinara svakog meseca u narednih 6 meseci. Bonus za registraciju dobijaće i prepaid korisnici koji nisu doveli prijatelja već su samo odlučili da se registruju kao mt:s korisnici.

Postpaid korisnicima se za svakog dovedenog prijatelja, novog postpaid korisnika dodeljuje bonus od 500 dinara koje mogu da koriste za pozive u mreži, SMS i prenos podataka. Bonus važi 6 meseci od datuma dovođenja prvog prijatelja u mt:s mrežu.

Leave a Reply