telenor-deezer
Operateri

Muzika na telefonu bilo kad i bilo gde uz Telenor play+

Baza sa više od 20 miliona pesama velikog broja domaćih i stranih izvođača muzičkog servisa Deezer od danas je dostupna korisnicima novih Telenorovih postpejd i pripejd paketa Play+. Uz sve prednosti ovih paketa, korisnici dobijaju i 500 megabajta saobraćaja namenjenih Dizer muzici. Pored široke ponude pametnih telefona za postpejd korisnike, od sada i pripejd korisnici imaće mogućnost da odaberu jedan od dva pametna telefona koji Telenor nudi uz ove pakete.

telenor-deezer

Deezer funkcioniše po principu preuzimanja muzike skladištene u „cloudu“ koja se može slušati i kad korisnik nema pristup internetu (oflajn režim). Korisnik jednostavno pravi svoj muzički profil, bira svoje omiljene izvođače, albume i kreira svoje plejliste, a sve ovo može podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

Pripejd ponuda

Prvi put u Srbiji pripejd korisnici moći će da uz paket kupe i pametne telefone. Korisnici Play+ tarifnog paketa imaće priliku da odaberu jedan od dva ponuđena modela – Telenor Smart i Samsung Ace Plus.

Svi novi korisnici u toku prvih 30 dana mogu besplatno da probaju Deezer muziku na 15 dana, uz šta im je obezbeđeno i 500 megabajta namenjenih isključivo slušanju muzike. Nakon toga, svaki put kada se u periodu od 30 dana dopune sa najmanje 500 dinara, dobijaju novih 30 dana Deezer muzike i 500 megabajta za njegovor korišćenje.

Korisnici koji uz ovaj paket odaberu i neki od ponuđenih pametnih telefona, imaju mogućnost da narednih godinu dana dobijaju mesečne bonuse u iznosu od 500 dinara, uz Deezer muziku i megabajte za slušanje muzike.

Postpejd ponuda

Postpejd korisnicima dostupni su Telenor Play+ paketi u tri veličine – M, L i XL. Svi imaju mogućnost neograničenog korišćenja Deezer usluge, SMS poruka i interneta. Uz ove pakete korisnicima će biti dostupni svi pametni telefoni iz Telenorove ponude, uz preporuku za Telenor Smart i Samsung Ace Plus.

Svi Play+ paketi imaju mogućnost prenošenja neiskorišćenih minuta ka svim mrežama u naredna tri meseca,

U toku promotivnog perioda od 01.02.2013. pa do isteka zaliha, svi korisnici koji sklope ugovor za Play+ paket i kupe telefon moći će da kupe i slušalice za dinar.

Leave a Reply