Operateri

Najbolja evropska odbojka igra se ove nedelje na novosadskom Štrandu

Nakon uzbudljivih kvalifikacionih mečeva danas je na terenima na Štrandu počeo glavni žreb CEV Evropskog prvenstva u odbojci na pesku – Novi Sad Masters 2014 gde se 24 evropske ekipe bore za vredne poene na svetskoj rang listi i nagradni fond od 25.000 evra, koji obezbeđuje kompanija Vip mobile. Boje Srbije u glavnom delu turnira brane tri tima, i to Siniša Antonić/Marko Galešev, Stefan Basta/Miljan Kiković i Saša Surla/Raško Jovanović.

 

Najboljoj ekipi, pored zlatnih medalja i pobedičnog pehara, sledi i ček od 5.000 evra, drugoplasiranima će pripasti 3.750 evra, a bronzanom timu 2.625 evra. Završnica ovog prestižnog međunarodnog takmičenja je rezervisana za subotu, 5. jula, kada se u 12 i 13 časova igraju polufinalni mečevi. Meč za treće mesto počinje u 15, a veliko finale u 16.30 časova, nakon čega će uslediti i ceremonija proglašenja pobednika i svečana dodela pehara i novčanih nagrada.

vanja-grbic

Mališani i ove sezone uče osnove odbojke u okviru Vip Beach Masters škole koju vodi naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić. Najmlađi posetioci turnira uzrasta do 14 godina mogu potpuno besplatno da pohađaju Vanjinu školu – dovoljno je samo da dođu na Štrand i priključe se časovima, u petak od 10 i 17 časova, kao i u subotu od 14 časova na glavnom terenu. Interesovanje mališana neprestano raste, pa je broj budućih odbojkaša u toku ove sezone  već premašio cifru od 2.500.Takođe, svi zainteresovani će imati priliku da se druže sa Vanjom i u petak, 4. jula, od 12 do 13 časova u Vip radnji u Zmaj Jovinoj 16, a tom prilikom će Vanja svim posetiocima potpisivati kačkete i fotografisati se sa njima.

 

Novitet ovogodišnjeg prvenstva je Vip biznis liga u okviru koje će se, u subotu 5. jula sa početkom u 10 sati, takmičiti poslovni korisnici ove kompanije i sponzori turnira. Do sada je prijavljeno 14 ekipa, među kojima i kompanije Wiener Stadtische, Coca Cola, Saga, Nektar, Telesign itd. Još jedan novitet ove sezone je i zvanični telefon takmičenja, LG G2 Mini, sa posebno kreiranom Android aplikacijom „Vip Beach Masters“, koja korisnicima omogućava da nauče osnovne poteze odbojke na pesku, kao i da isprate sve informacije u vezi sa takmičenjem.

 

Ulaz na tribine je besplatan, a sve posetioce turnira očekuje odlična zabava, atraktivno nadmetanje, brojna iznenađenja i bogat prateći program. Za sjajnu atmosferu pobrinuće se voditeljski duo Galeb Nikačević i Vlada Pajić, DJ Peca, kao i igračice na pesku.

 

Leave a Reply