Operateri

Neograničen Internet uz “Dodaj sve”

Svi Telenorovi pripejd korisnici mogu da aktiviraju neki od tri nova tarifna dodatka, na servisu Moj Meni: Dodaj priču, Dodaj priču i poruke i Dodaj sve.

Novi korisnici koji kupe karticu do 31. avgusta imaće čak šest besplatnih aktivacija najvećeg dodatka Dodaj sve, koji omogućava neograničenu upotrebu Interneta.

Da bi korisnici aktivirali promociju, potrebno je samo da besplatno pozovu kod *111# i odaberu ovu opciju. Prva aktivacija je besplatna, dok se ostale dobijaju nakon dopune od najmanje 200 dinara, a cela dopuna ostaje korisniku na raspolaganju. Ponuda se može iskoristititi do 30. novembra.

Dodatak Dodaj sve omogućava novim korisnicima da za 200 dinara, na primer, dobiju 300 minuta u mreži, 300 SMS poruka i neograničeno korišćenje Interneta. Korisnici koji aktiviraju dodatak Dodaj priču dobiće, za cenu od 150 dinara 150 minuta u mreži, a biranjem Dodaj priču i poruke za 180 dinara mogu dobiti 200 minuta u mreži i 200 SMS poruka.

Postojeći Telenor korisnici će na servisu Moj Meni imati ponudu ovih tarifnih dodataka prilagođenu svojoj potrošnji. Svaki od njih važi sedam dana od dana aktivacije.

Pozovite Moj Meni *111# i odaberite jednu od ponuda kreiranih baš po vašoj meri!

DODAJ PRIČU omogućava opuštene razgovore. Dodatak daje minute koji se mogu koristiti u okviru Telenor mreže.
DODAJ PRIČU I PORUKE ponuda je namenjena korisnicima koji pored razgovora vole i da se dopisuju. Pored minuta u Telenor mreži, imate i poruke u domaćem saobraćaju.
DODAJ SVE je ponuda koja vam pruža SVE što vam je potrebno za komunikaciju po vašoj meri: minute u Telenor mreži, poruke u domaćem saobraćaju i NEOGRANIČEN internet.

Bonusi u svim ponudama traju 7 dana od dana aktivacije i mogu se kupovati neograničen broj puta.

One thought on “Neograničen Internet uz “Dodaj sve”

  1. Petar

    Problem je u tome, kad drugu nedelju se aktivira ova usluga, telenor kaze da internet mora da se ceka do 72 sati, da bi se aktvirao i kazu da uzmem KLIK internet za 30 dana ! Od 168 sati u nedelji se onda samo moze koristiti internet za 96 sati, to je prevara !

Leave a Reply