Operateri

Nova promocija mt:s postpaid paketa u TC Delta City i TC Zira

U okviru akcije „Delta City late Shoping Night“, koji se održava u TC „Delta City” 11. decembra 2009. godine, Telekom Srbija je organizovao specijalnu promociju i prodaju mt:s postpaid paketa sa telefonima Samsung F110 i Nokia N70 po ceni od 1 dinar.

Posebna promotivna prodaja mt:s postpaid paketa sa telefonima očekuje Vas i 12. decembra u TC „Zira”, u okviru akcije „Zira Salsa Motion Night”. Uz odabrani postpaid paket moći ćete da kupite i telefone Samsung Z230, SonyEricsson W305i ili Motorola V9, takođe, po ceni od samo 1 dinar.

Svi novi i postojeći mt:s postpaid korisnici, kao i mt:s prepaid korisnici koji će ove promocije iskoristiti da sa prepaid-a pređu na postpaid, a koji zaključe ugovor na 24 meseca uz izbor neke od Bel, Fresh, Mix, 066 postpaid tarifa ili uz tarifu 066 Kontrola troškova, dobiće i mobilni telefon po izboru, a po ceni od samo 1 dinar.

Posetite mt:s prodajna mesta u tržnim centrima „Delta City” i „Zira” i iskoristite priliku da izaberete paket i telefon po svojoj meri!

* Promocije traju dok traju zalihe, a najkasnije do 13. decembra.

Leave a Reply