Operateri

Nove povoljnosti uz mt:s Box paket

mt:s je prestavio novu promociju, u kojoj možete da izaberete Box paket po svojoj meri do 30. novembra i imate mogućnost da koristite Antivirusnu zaštitu i Mobilni internet po specijalnim promotivnim uslovima.

Ukoliko želite pouzdanu i efikasnu zaštitu svog računara, imate mogućnost da koristite našu Antivirusnu zaštitu po promotivnim uslovima i to besplatno prvih mesec dana uz ugovor za Box paket na 6 meseci, prva dva meseca uz ugovor na 12 meseci i prva tri meseca uz ugovor na 24 meseca. Licenca važi godinu dana od dana aktivacije. Za preostali period korišćenja licence mesečna pretplata iznosi samo 100,67 dinara.

Pored toga, imate mogućnost da koristite Mobilni Internet po izuzetno povoljnim uslovima i to tokom cele ugovorne obaveze u trajanju od 12, odnosno 24 meseca. Naime, možete izabrati Surf pakete – Light, Easy, Classic i Pro ili Control mobilni Net – Paket M i to uz popust od 25% , odnosno čak 50% na pretplatu, u zavisnosti od trajanja ugovorne obaveze.

Da biste iskoristili povoljnosti Mobilnog interneta i usluge Antivirusna zaštita koje nudi ova promocija potrebno je da se za Box paket prijavite do 30. novembra. Za navedene promotivne povoljnosti Mobilnog Interneta i Antivirusne zaštite možete se prijaviti do 31. decembra 2012.godine.

Leave a Reply