Operateri

Novi 066 paket u mt:s ponudi

Ukoliko želite novi mobilni telefon, a pri tome ne želite da izdvojite puno novca za njegovu kupovinu, LG KP100 Ruby je pravi izbor za vas, jer sada imate priliku da uz tarifni profil Kontrola troškova kupite ovaj telefon po zaista simboličnoj ceni.
Naime, u promotivnom periodu do 30. septembra, možete kupiti 066 paket sa telefonom LG KP100 Ruby po ceni od samo 1 dinar. Ako vam telefon služi samo za osnovnu komunikaciju – za razgovore i slanje SMS poruka, a bitno vam je da baterija traje dugo, LG Ruby je kao stvoren za vas.

Promotivni 066 paket uključuje i tarifni profil 066 Kontrola troškova koji vam omogućava da za samo 500 dinara mesečno svakog meseca dobijete 1000 dinara kredita. Cena poziva je uvek ista prema svim mrežama u Srbiji, a radnim danima od 22 do 08 časova, vikendom i državnim praznicima cena poziva je samo 0,66 din/min (bez poreza). Naravno, posebna pogodnost ovog profila je i mogućnost dopune kredita. Ako potrošite 1000 dinara kredita, uvek možete dopuniti svoj 066 kredit. Dođite do najbliže poslovnice Telekoma Srbija i zatražite ovaj paket koji će vam olakšati svakodnevnu komunikaciju. Potpišite ugovor na samo 6 meseci i LG KP100 Ruby je vaš za samo 1 dinar (sa porezima). Promotivni period traje od 14. avgusta do 30. septembra 2009. godine ili dok se ne potroše zalihe.

* Cena je prikazana sa PDV-om i bez poreza na upotrebu mobilnih telefona.

12.08.2009.
Nova nagradna igra! Uz Samsung i broj ceo svet je tvoj!

Rešili ste da obradujete sebe novim telefonom i postpaid brojem? Samsung i mt:s su za Vas pripremili specijalno iznenađenje! Odaberite svoj model Samsung telefona uz odgovarajući mt:s postpaid tarifni profil i automatski stičete uslov za učešće u Samsung nagradnoj

Leave a Reply