Operateri

Novi Android i WM pametni telefoni sa 3GB mesečno protoka

Ukoliko kupujete mobilni telefon i niste sasvim sigurni za koji model da se odlučite, a želite da imate kvalitetan, moderan telefon koji ćete koristiti i za zabavu i za posao, mt:s nudi izbor od tri najnovija smart telefona: Samsung I5700 Galaxy Spica sa naprednim Android operativnim sistemom i Sony Ericsson X2 XPERIA i Samsung B7330 Omnia pro sa Windows Mobile 6.5 operativnim sistemom.

Samsung I5700 Galaxy Spica, Sony Ericsson X2 XPERIA i Samsung B7330 Omnia pro su prodaji uz my bel tarifni profil i odgovarajuće Bel, Fresh, Mix i 066 postpaid tarifne profile. Bez obzira za koji se model telefona opredelite, svakog meseca tokom prvih 6 meseci ugovorne obaveze od 12 ili 24 meseca dobićete i bonus od 3GB za prenos podataka.

Samsung I5700 Galaxy Spica sa Android operativnim sistemom donosi potpuno nov izgled i lakoću korišćenja mobilnog telefona. Bez obzira da li šaljete ili preuzimate podatke ili gledate video na internetu, proletećete kroz aplikacije neverovatnom brzinom.

Sony Ericsson X2 XPERIA i Samsung B7330 Omnia pro sa Windows Mobile 6.5 operativnim sistemom nude, između ostalog, i potpuno novo e-mail i multimedijalno iskustvo.

Kupovinom putem mondo shop-a i mt:s express-a postpaid paket sa odabranim telefonom dobićete na željenu adresu. Paket možete kupiti i u poslovnicama Telekoma Srbija.

Leave a Reply